Перейти до вмісту
Головна » Відкритий пиріг з помідорами

Відкритий пиріг з помідорами

    Відкритий пиріг з помідорами

    Рецепт “Відкритий пиріг з помідорами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 1 година
    У 1 порції: 440 ккал

    Інгредієнти

    НА 4 ПОРЦІЇ
    – 1 пластина замороженого листкового дріжджового тіста
    – 4 великі помідори
    – 1 стручок солодкого перцю
    – 1 цукіні
    – 1 зубчик часнику
    – 1 червона цибулина
    – 1/2 стручка перцю чилі
    – 2 ст. л. оливкової олії
    – 4 печериці
    – 200 г тертого сиру
    – сіль
    – мелений червоний перець

    Покроковий процес приготування відкритого пирігу

    Крок 1

    Тісто розморозити, злегка розкотити та укласти на лист, вистелений папером для випікання. Духовку нагріти до 190°.

    Крок 2

    Помідори нарізати кружальцями, солодкий перець – кубиками, цукіні – великою скибочками. Часник із цибулею очистити та дрібно нарізати. Перець чилі порубати.

    Крок 3

    Цибуля часник і перець чилі обсмажити на оливковій олії. Додати солодкий перець, цукіні та тримати на вогні ще 3 хв. Посолити та поперчити.

    Крок 4

    Овочі розподілити за тестом та розрівняти. Зверху укласти помідори, гриби, нарізані пластинами, посипати тертим сиром та поставити в духовку на 20 хв.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Відкритий пиріг з помідорами. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *