Рецепт “Відкритий пиріг з помідорами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 1 година
У 1 порції: 440 ккал
Інгредієнти
НА 4 ПОРЦІЇ
– 1 пластина замороженого листкового дріжджового тіста
– 4 великі помідори
– 1 стручок солодкого перцю
– 1 цукіні
– 1 зубчик часнику
– 1 червона цибулина
– 1/2 стручка перцю чилі
– 2 ст. л. оливкової олії
– 4 печериці
– 200 г тертого сиру
– сіль
– мелений червоний перець
Покроковий процес приготування відкритого пирігу
Крок 1
Тісто розморозити, злегка розкотити та укласти на лист, вистелений папером для випікання. Духовку нагріти до 190°.
Крок 2
Помідори нарізати кружальцями, солодкий перець – кубиками, цукіні – великою скибочками. Часник із цибулею очистити та дрібно нарізати. Перець чилі порубати.
Крок 3
Цибуля часник і перець чилі обсмажити на оливковій олії. Додати солодкий перець, цукіні та тримати на вогні ще 3 хв. Посолити та поперчити.
Крок 4
Овочі розподілити за тестом та розрівняти. Зверху укласти помідори, гриби, нарізані пластинами, посипати тертим сиром та поставити в духовку на 20 хв.