Перейти до вмісту
Головна » Відкритий пиріг зі сливами

Відкритий пиріг зі сливами

    Відкритий пиріг зі сливами

    Рецепт “Відкритий пиріг зі сливами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 2 години
    У 1 порції: 450 ккал

    Інгредієнти

    НА 8 ПОРЦІЇ
    Для тесту:
    – 150 г вершкового масла
    – 100 г цукрової пудри
    – 1 яйце
    – 3 ст. лю сметани
    – 300 г борошна
    – 1 ч. л. розпушувача
    – сіль
    Для начинки:
    – 700 г дрібних злив
    – 150 г цукрового піску
    – цедра 1 лимона
    – 70 г рубаного мигдалю
    – 1 жовток
    – 1 ст. л. крохмалю

    Покроковий процес приготування пирігу зі сливами

    Крок 1

    Для тесту м’яке масло збити з цукрової пудрою, додати яйце, сметану та перемішати. Зверху просіяти борошно з розпушувачем і сіллю, замісити тісто. Прибрати у холод на 1 год.

    Крок 2

    Духовку нагріти до 180 °. Тісто розкотити та викласти у форму, сформувавши бортики.

    Крок 3

    Для начинки сливи розрізати на половинки та видалити кісточки. Викласти їх на тісто зрізом вгору. Посипати цукром,
    крохмалем, цедрою та мигдалем. Бортики змастити жовтком і випікати близько 40 хв.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Відкритий пиріг зі сливами. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *