Рецепт “Восьминіг в оливковому соусі” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Інгредієнти
НА 4–6 ПОРЦІЙ:
❯ 600 г восьминога, готового до кулінарної обробки
❯ 3 ст. л. винного оцту
❯ 6 ст. л. оливкової олії
❯ сушена материнка
❯ сіль
❯ перець
Покроковий процес приготування восьминога в соусі
Крок 1
Восьминога варити в окропі підсоленій воді прибл. 30 хв. Готовність восьминога перевірити за допомогою тонкого ножа або вилки: м’ясо має бути м’яким.
Крок 2
Готового восьминога за допомогою шумівки перекласти в інший посуд і дати охолонути.
Крок 3
У невеликій мисці оливкову олію з’єднати з оцтом, посолити, поперчити та добре перемішати.
Крок 4
Перед подачею полити восьминога соусом і посипати сушеною материнкою.