Перейти до вмісту
Головна » Восьминіг в оливковому соусі

Восьминіг в оливковому соусі

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Восьминіг в оливковому соусі” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Інгредієнти

    НА 4–6 ПОРЦІЙ:
    ❯ 600 г восьминога, готового до кулінарної обробки
    ❯ 3 ст. л. винного оцту
    ❯ 6 ст. л. оливкової олії
    ❯ сушена материнка
    ❯ сіль
    ❯ перець

    Покроковий процес приготування восьминога в соусі

    Крок 1

    Восьминога варити в окропі підсоленій воді прибл. 30 хв. Готовність восьминога перевірити за допомогою тонкого ножа або вилки: м’ясо має бути м’яким.

    Крок 2

    Готового восьминога за допомогою шумівки перекласти в інший посуд і дати охолонути.

    Крок 3

    У невеликій мисці оливкову олію з’єднати з оцтом, посолити, поперчити та добре перемішати.

    Крок 4

    Перед подачею полити восьминога соусом і посипати сушеною материнкою.

    Сьогодні ми дізналися як готується Восьминіг в оливковому соусі. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *