Перейти до вмісту
Головна » Яблучний пиріг

Яблучний пиріг

    Яблучний пиріг

    «Діаменю» рецепт “Яблучний пиріг” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    2,9 ХО
    210 ккал

    Інгредієнти

    – 1 кг зелених яблук
    – 150 г малини (ірги, жимолості, чорниці)
    – 200 г рисових хлібців
    – порошок стевії, кориці – на смак
    – 1 ч. л. соняшникової олії

    Покрокове приготування яблучного пирога

    Крок 1

    Хлібці подрібнюю в блендері чи кавомолці, можна додати корицю. Яблука мою, очищаю від шкірки та насіння, нарізаю середніми кубиками. Малину мою, обсушую на паперовому рушнику і додаю до яблук.

    Крок 2

    Акуратно перемішую, намагаючись не розчавити ягоди. Форму застеляю папером для випічки, змащую рослинною олією. На дно висипаю половину подрібнених хлібців, викладаю яблука з ягодами та засипаю крихтою рисових хлібців.

    Крок 3

    Відправляю у розігріту до 180 градусів духовку. Випікаю 75 хвилин. Кожні 20 хвилин обминаю пиріг ложкою, щоби випікався рівномірно

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Яблучний пиріг. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *