«Діаменю» рецепт “Яблучний пиріг” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
2,9 ХО
210 ккал
Інгредієнти
– 1 кг зелених яблук
– 150 г малини (ірги, жимолості, чорниці)
– 200 г рисових хлібців
– порошок стевії, кориці – на смак
– 1 ч. л. соняшникової олії
Покрокове приготування яблучного пирога
Крок 1
Хлібці подрібнюю в блендері чи кавомолці, можна додати корицю. Яблука мою, очищаю від шкірки та насіння, нарізаю середніми кубиками. Малину мою, обсушую на паперовому рушнику і додаю до яблук.
Крок 2
Акуратно перемішую, намагаючись не розчавити ягоди. Форму застеляю папером для випічки, змащую рослинною олією. На дно висипаю половину подрібнених хлібців, викладаю яблука з ягодами та засипаю крихтою рисових хлібців.
Крок 3
Відправляю у розігріту до 180 градусів духовку. Випікаю 75 хвилин. Кожні 20 хвилин обминаю пиріг ложкою, щоби випікався рівномірно
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!