Перейти до вмісту
Головна » Яйця по-шотландськи

Яйця по-шотландськи

    Лазання з білими грибами

    Рецепт “Яйця по-шотландськи” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 30 хвилин

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 12 перепелиних яєць
    ❯ 300 г курячого філе
    ❯ 3 гілочки петрушки
    ❯ 1 зубок часнику
    ❯ сіль
    ❯ мелений перець
    ❯ 2 ст. л. борошна
    ❯ 1 куряче яйце
    ❯ 150 г панірувальних сухарів,
    ❯ 500 мл рослинної олії для фритюру

    Покроковий процес приготування яєць по-шотландськи
    Лазання з білими грибами1

    Крок 1

    Яйця відварити до готовності (3 хв з моменту закипання води) та акуратно очистити. Часник очистити та потовкти у ступці. Зелень промити та дуже дрібно посікти, філе подрібнити за допомогою блендера і перемішати із зеленню та часником, посолити та поперчити.

    Лазання з білими грибами2

    Крок 2

    М’ясну масу добре збити, руки змочити водою. Відбираючи невеликі порції м’ясної маси, сформувати 12 рівних коржів. У центр кожного коржика покласти яйце та акуратно сформувати гладкий округлий виріб. Яйця у фарші помістити в морозильну камеру на 15-20 хв.

    Лазання з білими грибами3

    Крок 3

    Борошно та сухарі насипати в окремі тарілки. Курине яйце розбовтати вилкою. Охолоджені яйця у фарші густо обваляти у борошні, вмочити в яйце і запанувати в сухарях. У сотейнику нагріти достатню кількість олії та обсмажувати вироби на середньому вогні 7-8 хв.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Яйця по-шотландськи. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *