Перейти до вмісту
Головна » Яловичий суп з галушками з кісткового мозку

Яловичий суп з галушками з кісткового мозку

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Яловичий суп з галушками з кісткового мозку” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 4 години 35 хвилин
    У 1 порції: 350 ккал, 26 г білків,
    17 г жирів, 35 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 300 г яловичих ребер
    ❯ 1 морква
    ❯ 1 корінь петрушки
    ❯ 1/4 бульби селери
    ❯ 1/2 цибулини
    ❯ 5 горошин чорного перцю
    ❯ сіль
    ❯ листочки петрушки
    Для кліток:
    ❯ 600 г мозкових кісток
    ❯ 150 г черствого багета
    ❯ 100 мл молока
    ❯ 2 яйця
    ❯ 1 ст. л. рубаної петрушки
    ❯ сіль
    ❯ свіжомелений чорний перець
    ❯ 2–3 ст. л. товчених сухарів

    Покроковий процес приготування супу з галушками

    Крок 1

    Мозок вийняти з кісток. Кістки та ребра в каструлі залити холодною водою (1,5 л), довести до кипіння. Зняти піну. Всипати горошини чорного перцю та посолити. Варити прибл. 3 год, при необхідності підливаючи воду. Овочі покласти в бульйон, варити 20 хв, вийняти та протерти через сито

    Крок 2

    Для галушок багет викришити, залити молоком і дати набрякнути. Яйця розділити на жовтки та білки. Кістковий мозок подрібнити та змішати з жовтками та петрушкою. Посолити та поперчити, додати багет та сухарі. Білки збити в міцну піну та ввести у хлібну масу. Сформувати невеликі галушки, відварити їх у киплячому бульйоні, вийняти шумівкою та обдати холодною водою. Повернути галушки в бульйон. Для подачі бульйон нагріти, розлити в порційні тарілки та посипати листочками петрушки.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Яловичий суп з галушками з кісткового мозку. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *