Перейти до вмісту
Головна » Яловичина у винному соусі

Яловичина у винному соусі

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Яловичина у винному соусі” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 5 годин
    У 1 порції: 440 ккал, 21 г білків,
    33 г жирів, 7 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 6 порцій:
    ❯ 600 г м’якоті яловичини (задня частина)
    ❯ 2 моркви
    ❯ 1 рубана цибулина
    ❯ 1 пучок запашних трав (чебрець, лавровий лист, петрушка, шавлія, селера, розмарин)
    ❯ 2 горошини чорного перцю
    ❯ морська сіль
    ❯ 300 мл сухого червоного вина
    ❯ 2 ст. л. оливкової олії
    ❯ 80 г бекону
    ❯ м’ясний бульйон
    ❯ 50 г вершкового масла
    ❯ 1 ст. л. борошна

    Покроковий процес приготування яловичини у винному соусі

    Крок 1

    М’ясо вимити, добре обсушити, нарізати шматочками. Моркву вимити, очистити, нарізати кружальцями. У мисці м’ясо з’єднати з морквою та цибулею, додати запашні трави, горошок перець. Влити вино, перемішати та маринувати м’ясо 4–8 год.

    Крок 2

    М’ясо та овочі перекласти в інший посуд, маринад із травами зібрати. Бекон нарізати смужками та обсмажувати в
    сотейник на оливковій олії бл. 3 хв. Додати м’ясо та обсмажити його з усіх боків. Посолити, покласти овочі та готувати, поки рідина повністю не випарується. Влити маринад та гасити на слабкому вогні бл. 1 год 30 хв. При необхідності влити трохи бульйону.

    Крок 3

    Коли м’ясо буде готове, у соус, що утворився, покласти вершкове масло і загуснути його борошном. Готувати ще 10 хв.

    Сьогодні ми дізналися як готується Яловичина у винному соусі. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *