Перейти до вмісту
Головна » Яєчні тістечка

Яєчні тістечка

    Яєчні тістечка

    Рецепт “Яєчні тістечка” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    20-25 порцій, 40 хвилин

    Інгредієнти

    – 500 г готового листкового тіста
    – 1 л молока
    – Цедра 1 лимона (тонкою стрічкою)
    – 2 палички кориці
    – 300 г цукру
    – 80 г борошна
    – 12 жовтків
    – Сіль

    Покроковий процес приготування яєчних тістечок

    Крок 1

    Нагріти духовку до 240°C. Підготувати формочки для випікання (Наприклад, для кексів).

    Крок 2

    У сотейнику молоко довести до кипіння з цедрою та паличками кориці та зменшити вогонь до мінімуму. Цедру та палички кориці видалити.

    Крок 3

    У мисці борошно перемішати з цукром і щіпкою солі та всипати в молоко. Масу перемішати до однорідності та зняти з вогню. Палички кориці та цедру видалити та дати молоку охолонути при кімнатній температурі прибл. 10 хв.

    Крок 4

    Жовтки розбовтати в окремому посуді, додати до молочного масі та перемішати до отримання однорідності.

    Крок 5

    Повернути сотейник на вогонь і, постійно перемішуючи, варити молочно-яєчну суміш на повільному вогні, поки вона не почне густіти.

    Крок 6

    Тісто тонко розкотити та нарізати кружками трохи більше діаметра форм. Вислати формочки тестом, роблячи бортики та добре притискаючи тісто до країв.

    Крок 7

    Розлити за формами з тестом молочно-яєчну масу, заповнивши їх на 3/4. Випікати вироби 20 хв. (Якщо палиці на кремі не з’явилися, випікати ще близько 5 хв.)

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Яєчні тістечка Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *