Перейти до вмісту
Головна » Запечена свинина із сирною скоринкою

Запечена свинина із сирною скоринкою

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Запечена свинина із сирною скоринкою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 3 години
    У 1 порції: 720 ккал, 42 г білків,
    60 г жирів, 3 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 10 порцій:
    ❯ 2 кг свинячого філе (нашийок)
    ❯ 6 зубчиків часнику
    ❯ 2 ч. л. солі
    ❯ 1/2 ч. л. меленого чорного перцю
    ❯ 2 ч. л. сушеної материнки
    ❯ 1 ст. л. гірчиці
    ❯ 200 г твердого сиру з овечого молока (наприклад, пекорино)

    Покроковий процес приготування запеченої свинини

    Крок 1

    Нагріти духовку до 170 °. Часник очистити, стовкти у ступці, змішати з гірчицею, сіллю, меленим чорним перцем і материнкою. М’ясо вимити, ретельно обсушити паперовим рушником, натерти сумішшю з часнику, гірчиці та прянощів.

    Крок 2

    Сир натерти на великій тертці, обваляти в ньому м’ясо і викласти у змащену жиром форму для запікання. На дно форми влити 350 мл води, накрити форму фольгою та помістити в духовку на 2 год. Видалити фольгу та запікати м’ясо ще 3 хв.

    Крок 3

    Запечене м’ясо вийняти з духовки, загорнути у фольгу, викласти на кулінарні грати та дати охолонути. Нарізати м’ясо тонкими скибочками та подати на стіл з гострим соусом із тертого хрону.

    Сьогодні ми дізналися як готується Запечена свинина із сирною скоринкою. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *