Рецепт “Запечена свинина із сирною скоринкою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 3 години
У 1 порції: 720 ккал, 42 г білків,
60 г жирів, 3 г вуглеводів
Інгредієнти
На 10 порцій:
❯ 2 кг свинячого філе (нашийок)
❯ 6 зубчиків часнику
❯ 2 ч. л. солі
❯ 1/2 ч. л. меленого чорного перцю
❯ 2 ч. л. сушеної материнки
❯ 1 ст. л. гірчиці
❯ 200 г твердого сиру з овечого молока (наприклад, пекорино)
Покроковий процес приготування запеченої свинини
Крок 1
Нагріти духовку до 170 °. Часник очистити, стовкти у ступці, змішати з гірчицею, сіллю, меленим чорним перцем і материнкою. М’ясо вимити, ретельно обсушити паперовим рушником, натерти сумішшю з часнику, гірчиці та прянощів.
Крок 2
Сир натерти на великій тертці, обваляти в ньому м’ясо і викласти у змащену жиром форму для запікання. На дно форми влити 350 мл води, накрити форму фольгою та помістити в духовку на 2 год. Видалити фольгу та запікати м’ясо ще 3 хв.
Крок 3
Запечене м’ясо вийняти з духовки, загорнути у фольгу, викласти на кулінарні грати та дати охолонути. Нарізати м’ясо тонкими скибочками та подати на стіл з гострим соусом із тертого хрону.