Перейти до вмісту
Головна » Запечена свинина з фруктовою начинкою

Запечена свинина з фруктовою начинкою

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Запечена свинина з фруктовою начинкою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    6 ПОРЦІЙ, 2 ГОДИНИ

    Інгредієнти

    ❯ 1,2 кг свинини (нашийок, бажано одним шматком)
    ❯ 2 ст. л. рослинної олії
    ❯ 1 стебло цибулі-порею
    ❯ 2 зубки часнику
    ❯ 1 ч. л. листя чебрецю
    ❯ 1 ч. л. рубаної шавлії
    ❯ 100 мл курячого бульйону
    ❯ 2 груші
    ❯ 1 яблуко
    ❯ 70 г тертого сиру
    ❯ жменю дрібно рубленого мигдалю
    ❯ сіль
    ❯ перець

    Покроковий процес приготування свинини з фруктовою начинкою

    Крок 1

    Яблуко та груші вимити, обсушити, за бажанням очистити та нарізати кубиками, видаливши серцевини. Цибуля та часник очистити, цибулю нарізати кільцями, часник дрібно порубати.

    Крок 2

    На сковороді на невеликій кількості олії обсмажувати цибулю та часник до прозорості цибулі. Додати чебрець, шавлія, влити бульйон і довести до кипіння.

    Крок 3

    Закласти фрукти, зменшити вогонь до мінімуму та готувати 5 хв. Масу посолити та поперчити, підмішати в масу
    горіхи, прогрівати 5 хв, додати сир і перемішати.

    Крок 4

    Духовку нагріти до 200 °. Форму для запікання змастити олією. М’ясо промити, обсушити, по довжині шматка зробити глибокий надріз, не прорізаючи шматок до кінця, та закласти в нього приготовлену масу.

    Крок 5

    Краї надрізу скріпити дерев’яними шпажками та перекласти виріб у форму. Запікати м’ясо бл. 1 год 20 хв. У ході приготування поливати тим, хто утворився у формі жиром. Подати з обсмаженими грушами.

    Сьогодні ми дізналися як готується Запечена свинина з фруктовою начинкою. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *