Перейти до вмісту
Головна » Запечена свинина з начинкою з груш

Запечена свинина з начинкою з груш

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Запечена свинина з начинкою з груш” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 2 ГОДИНИ 40 ХВИЛИН

    Інгредієнти

    На 6 порцій:
    ❯ 800 г свинини одним шматком
    ❯ 2 великі груші + 2 для подачі
    ❯ жменя рубаних ядер волоських горіхів
    ❯ 1/2 пучка зелені асорті
    ❯ 1 середня цибулина
    ❯ 150 г тертого сиру
    ❯ 2 ст. л. жирних вершків
    ❯ 3 ст. л. рослинної олії
    ❯ 1 ст. л. меду
    ❯ сіль
    ❯ перець

    Покроковий процес приготування запеченої свинини

    Крок 1

    М’ясо викласти на обробну поверхню, за необхідності надрізати та відбити, сформувавши рівний пласт. Посолити та поперчити.

    Крок 2

    Підготувати начинку. Цибулину очистити та посікти, зелень промити, перебрати, обсушити та дрібно нарізати. Груші вимити, одну відкласти, очистити, що залишилися, нарізати брусочками та перемішати із сиром, горіхами, цибулею та зеленню. Додати вершки, посолити, поперчити та добре перемішати.

    Крок 3

    Духовку нагріти до 200 °. Викласти начинку по центру пласта м’яса, краю загорнути на начинку та зафіксувати у кількох місцях дерев’яні шпажки. Виріб змастити 2 ст. л. олії, загорнути у фольгу, перекласти у форму та запікати 1 год 30 хв. Фольгу розгорнути, виріб змастити 1/2 меду та запікати ще 30 хв.

    Крок 4

    Груші, що залишилися, розрізати вздовж на 4 частини та видалити серцевини. Обсмажити груші на сковороді-грилі на олії до золотистого кольору. Груші посолити, поперчити та збризкати медом. Подати гарячі до м’яса.

    Сьогодні ми дізналися як готується Запечена свинина з начинкою з груш. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *