Рецепт “Запечене куряче філе з помідорами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Інгредієнти
НА 4 ПОРЦІЇ
❯ 4 філе курячої грудки
❯ 2 помідори (бажано різного кольору)
❯ 200 г твердого сиру
❯ готова приправа для курки
❯ 50 г майонезу
❯ сіль
❯ перець
❯ рослинна олія
Для подачі:
❯ 2 молоді цибулини
❯ жменя листових салатів асорті
❯ сіль
❯ перець
❯ 1/2 ч. л. яблучного оцту
❯ 2 ст. л. рослинної олії
Покроковий процес приготування курячого філе
Крок 1
Філе вимити, обсушити, натерти сіллю та перцем. Приправу для курки перемішати з майонезом та намазати густо філе приготовленою сумішшю. М’ясо залишити за кімнатної температури на 20 хв.
Крок 2
Помідори вимити та нарізати тонкими кружальцями. Сир нарізати тонкими скибочками.
Крок 3
На кожному філе зробити 4 глибокі надрізи, не прорізаючи м’ясо до кінця. У розрізи, чергуючи, вставити кухлі помідора та скибочки сиру. Духовку нагріти до 200 °. Форму для запікання змастити олією, викласти в неї філе, поперчити та запікати 35-40 хв.
Крок 4
Цибулини очистити та тонко нарізати. Салати промити, перемішати із зеленню, посолити, поперчити, збризкати оцтом та олією.