Перейти до вмісту
Головна » Запечене куряче філе з помідорами

Запечене куряче філе з помідорами

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Запечене куряче філе з помідорами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Інгредієнти

    НА 4 ПОРЦІЇ
    ❯ 4 філе курячої грудки
    ❯ 2 помідори (бажано різного кольору)
    ❯ 200 г твердого сиру
    ❯ готова приправа для курки
    ❯ 50 г майонезу
    ❯ сіль
    ❯ перець
    ❯ рослинна олія
    Для подачі:
    ❯ 2 молоді цибулини
    ❯ жменя листових салатів асорті
    ❯ сіль
    ❯ перець
    ❯ 1/2 ч. л. яблучного оцту
    ❯ 2 ст. л. рослинної олії

    Покроковий процес приготування курячого філе

    Крок 1

    Філе вимити, обсушити, натерти сіллю та перцем. Приправу для курки перемішати з майонезом та намазати густо філе приготовленою сумішшю. М’ясо залишити за кімнатної температури на 20 хв.

    Крок 2

    Помідори вимити та нарізати тонкими кружальцями. Сир нарізати тонкими скибочками.

    Крок 3

    На кожному філе зробити 4 глибокі надрізи, не прорізаючи м’ясо до кінця. У розрізи, чергуючи, вставити кухлі помідора та скибочки сиру. Духовку нагріти до 200 °. Форму для запікання змастити олією, викласти в неї філе, поперчити та запікати 35-40 хв.

    Крок 4

    Цибулини очистити та тонко нарізати. Салати промити, перемішати із зеленню, посолити, поперчити, збризкати оцтом та олією.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Запечене куряче філе з помідорами. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *