Перейти до вмісту
Головна » Запечений короп на овочах

Запечений короп на овочах

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Запечений короп на овочах” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 1 тушка коропа, готового до кулінарної обробки
    ❯ по 120 мл білого винного оцту та білого сухого вина
    ❯ 2 моркви
    ❯ 2 цибулини
    ❯ 200 г пшеничного хліба
    ❯ по 1 пучку кропу та петрушки
    ❯ 40 мл рослинної олії
    ❯ 120 мл жирних вершків
    ❯ сіль
    ❯ перець

    Покроковий процес приготування коропа на овочах

    Крок 1

    Моркву та цибулю очистити, моркву вимити. Моркву нарізати тонкою соломкою, цибулю – півкільцями середньої
    товщина. На сковороді на гарячій олії обсмажити цибулю та моркву до прозорості цибулі. Обсмажені овочі перекласти рівним шаром у форму для запікання.

    Крок 2

    Рибу промити та обсушити. Оцет розвести 250 мл води та залити рибу на 15 хв.

    Крок 3

    З хліба зрізати скоринки, м’якуш викришити. Зелень промити, перебрати та обсушити, трохи зелені відкласти
    для подачі, решту крупно порубати та перемішати з хлібною крихтою.

    Крок 4

    Духовку нагріти до 180 °. Підготовлену тушку риби натерти сіллю та перцем, в черевце закласти хлібну крихту із зеленню. Викласти рибу у форму на шар цибулі та моркви. Вино перемішати з вершками та влити на овочі. Запікати рибу 45-50 хв.

    Сьогодні ми дізналися як готується Запечений короп на овочах. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *