Рецепт “Заварні з ванільним кремом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Інгредієнти
Для заварних:
– 125 г борошна
– 80 г вершкового масла
– 4 яйця
– 5 г цукру
– 5 г солі
Для крему:
– 250 г маскарпоне
– 3 білки
– 50 г цукру
– 40 мл ванільного лікеру
Покроковий процес приготування заварних з ванільним кремом
Крок 1
У каструлі довести до кипіння 250 мл води з цукром та сіллю і розтопити в ній олію. В один захід всипати борошно, перемішати та, не припиняючи перемішувати, прогрівати, доки не почне легко відставати від стінок посуду. Дати тесту охолонути 5 хв і вбити по одному яйця, добре перемішуючи після кожного. За допомогою кондитерського мішка відсадити на вистелений пергаментом лист кульки та випікати 25–30 хв при 200°C.
Крок 2
Для крему цукор з лікером, не перемішуючи, варити до світлої карамелі. Білки збити, вливаючи карамель. Підмішати в масу маскарпоне. Наповнити кремом заварні та зібрати їх у піраміду, зліплюючи кремом.