Перейти до вмісту
Головна » Заварні з ванільним кремом

Заварні з ванільним кремом

    Заварні з ванільним кремом

    Рецепт “Заварні з ванільним кремом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Інгредієнти

    Для заварних:
    – 125 г борошна
    – 80 г вершкового масла
    – 4 яйця
    – 5 г цукру
    – 5 г солі
    Для крему:
    – 250 г маскарпоне
    – 3 білки
    – 50 г цукру
    – 40 мл ванільного лікеру

    Покроковий процес приготування заварних з ванільним кремом

    Крок 1

    У каструлі довести до кипіння 250 мл води з цукром та сіллю і розтопити в ній олію. В один захід всипати борошно, перемішати та, не припиняючи перемішувати, прогрівати, доки не почне легко відставати від стінок посуду. Дати тесту охолонути 5 хв і вбити по одному яйця, добре перемішуючи після кожного. За допомогою кондитерського мішка відсадити на вистелений пергаментом лист кульки та випікати 25–30 хв при 200°C.

    Крок 2

    Для крему цукор з лікером, не перемішуючи, варити до світлої карамелі. Білки збити, вливаючи карамель. Підмішати в масу маскарпоне. Наповнити кремом заварні та зібрати їх у піраміду, зліплюючи кремом.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Заварні з ванільним кремом. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *