Перейти до вмісту
Головна » Жовтий гороховий суп

Жовтий гороховий суп

    Жовтий гороховий суп

    «Діаменю» рецепт “Жовтий гороховий суп” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,5 ХО
    125 ккал

    Інгредієнти

    – 400 г гороху
    – 250 г копченої свинини (сала)
    – цибулина
    – 2-3 бутони гвоздики
    – сушені трави (чебрець, майоран) – на смак
    – сіль

    Покрокове приготування горохового супу

    Крок 1

    Горох заздалегідь замочую в 1,5-2 л підсоленої води (1 ст. л. солі на 1 л). Воду зливаю, перекладаю горох у каструлю, заливаю 1 л+1 ст. води, всипаю 0,5 ч. л. солі, варю під кришкою.

    Крок 2

    Цибулю очищаю, встромляю в неї гвоздику, опускаю в суп. Додаю крупно нарізане м’ясо або сало, варю годину.

    Крок 3

    Потім дістаю свинину, ще через 30 хвилин – цибулину, приправляю суп травами та, якщо необхідно, розбавляю гарячою водою. М’ясо дрібно нарізаю, кладу в суп за 5 хвилин до кінця варіння

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Жовтий гороховий суп. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *