«Діаменю» рецепт “Жовтий гороховий суп” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,5 ХО
125 ккал
Інгредієнти
– 400 г гороху
– 250 г копченої свинини (сала)
– цибулина
– 2-3 бутони гвоздики
– сушені трави (чебрець, майоран) – на смак
– сіль
Покрокове приготування горохового супу
Крок 1
Горох заздалегідь замочую в 1,5-2 л підсоленої води (1 ст. л. солі на 1 л). Воду зливаю, перекладаю горох у каструлю, заливаю 1 л+1 ст. води, всипаю 0,5 ч. л. солі, варю під кришкою.
Крок 2
Цибулю очищаю, встромляю в неї гвоздику, опускаю в суп. Додаю крупно нарізане м’ясо або сало, варю годину.
Крок 3
Потім дістаю свинину, ще через 30 хвилин – цибулину, приправляю суп травами та, якщо необхідно, розбавляю гарячою водою. М’ясо дрібно нарізаю, кладу в суп за 5 хвилин до кінця варіння
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!