Перейти до вмісту
Головна » Журавлинний десерт з манною крупою

Журавлинний десерт з манною крупою

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Журавлинний десерт з манною крупою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 2 ГОДИНИ 40 ХВИЛИН

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 200 г журавлини
    ❯ 200 г цукру
    ❯ 3 ст. л. манної крупи
    ❯ збиті вершки
    ❯ листочки м’яти для прикраси

    Покроковий процес приготування журавлинного десерту

    Крок 1

    Журавлину промити на ситі та обсушити, трохи ягід відкласти для подачі.

    Крок 2

    У мисці журавлину добре потовкти. Додати 50 мл води, стовкти повторно і процідити сік через марлю в чистий посуд. Сік прибрати в холодильник, віджимання відставити.

    Крок 3

    Віджимання журавлини в сотейнику залити 700 мл води, варити 5 хв і процідити в чистий посуд. Відвар довести до кипіння.

    Крок 4

    Манну крупу розвести 3 ст. л. води та, помішуючи, влити у киплячий відвар. Варити на повільному вогні, часто перемішуючи, 20 хв. Додати цукор, добре перемішати та дати йому повністю розчинитись.

    Крок 5

    Манну масу зняти з вогню і злегка охолодити. Влити холодний журавлинний сік і збити міксером, поки маса не стане
    максимально пишною і не збільшиться в обсязі вдвічі.

    Крок 6

    Масу розкласти по порційним креманкам і помістити у холодильник на 2 год.

    Крок 7

    Перед подачею прикрасити десерт листочками м’яти, свіжими. ягодами та збитими вершками.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Журавлинний десерт з манною крупою. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *