Перейти до вмісту
Головна » Англійській сендвіч з шинкою

Англійській сендвіч з шинкою

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Англійській сендвіч з шинкою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Інгредієнти

    НА 4 ПОРЦІЇ
    ❯ 4 довгасті пшеничні булочки
    ❯ 25 г вершкового масла
    ❯ 2-3 ст. л. середньо гострої гірчиці
    ❯ 200 г твердого сиру
    ❯ 200 г вареної шинки
    ❯ 1 невелика червона цибулина
    ❯ 1 помідор
    ❯ 1 огірок
    ❯ 1 пучок листового салату
    ❯ сіль
    ❯ перець
    ❯ 1 ч. л. рослинної олії

    Покроковий процес приготування сендвіча

    Крок 1

    Булочки розрізати вздовж та навпіл. Вершкове масло розм’якшити та намазати нижні частини булочок. Верхні частини булочок намазати тонким шаром гірчиці.

    Крок 2

    Цибулину очистити та нарізати тонкими кільцями. Помідор та огірок вимити, обсушити та нарізати тонкими кружальцями. Листовий салат промити, перебрати, обсушити та розібрати на листя.

    Крок 3

    На нижні половинки булочок викласти листя салату та накрити його кружками цибулі, огірків та помідорів. Овочі злегка посолити, поперчити та збризкати олією.

    Крок 4

    Сир та шинку нарізати тонкими скибочками, покласти на овочі та накрити кожен бутерброд листом салату. Накрити бутерброди верхніми половинками булочок.

    Крок 5

    Кожен сендвіч добре притиснути та обгорнути смужкою пергаменту. Готові бутерброди щільно обв’язати кулінарною ниткою. Подати із домашнім майонезом.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Англійській сендвіч з шинкою. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *