Рецепт “Англійській сендвіч з шинкою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Інгредієнти
НА 4 ПОРЦІЇ
❯ 4 довгасті пшеничні булочки
❯ 25 г вершкового масла
❯ 2-3 ст. л. середньо гострої гірчиці
❯ 200 г твердого сиру
❯ 200 г вареної шинки
❯ 1 невелика червона цибулина
❯ 1 помідор
❯ 1 огірок
❯ 1 пучок листового салату
❯ сіль
❯ перець
❯ 1 ч. л. рослинної олії
Покроковий процес приготування сендвіча
Крок 1
Булочки розрізати вздовж та навпіл. Вершкове масло розм’якшити та намазати нижні частини булочок. Верхні частини булочок намазати тонким шаром гірчиці.
Крок 2
Цибулину очистити та нарізати тонкими кільцями. Помідор та огірок вимити, обсушити та нарізати тонкими кружальцями. Листовий салат промити, перебрати, обсушити та розібрати на листя.
Крок 3
На нижні половинки булочок викласти листя салату та накрити його кружками цибулі, огірків та помідорів. Овочі злегка посолити, поперчити та збризкати олією.
Крок 4
Сир та шинку нарізати тонкими скибочками, покласти на овочі та накрити кожен бутерброд листом салату. Накрити бутерброди верхніми половинками булочок.
Крок 5
Кожен сендвіч добре притиснути та обгорнути смужкою пергаменту. Готові бутерброди щільно обв’язати кулінарною ниткою. Подати із домашнім майонезом.