Перейти до вмісту
Головна » Авголемоно грецький курячий суп з яйцем

Авголемоно грецький курячий суп з яйцем

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Авголемоно грецький курячий суп з яйцем” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 1,5 л курячого бульйону
    ❯ 100 г довгозерного рису
    ❯ 2 яйця
    ❯ 2 лимони + 1/2 для подачі
    ❯ 2 повних філе курячої грудки
    ❯ 2 гілочки кропу
    ❯ сіль
    ❯ перець

    Покроковий процес приготування авголемоно грецького супу

    Крок 1

    У каструлі довести до кипіння половину бульйону, всипати рис і варити до готовності. В окремому посуді довести до кипіння бульйон, що залишився, закласти в нього курячі грудки, повторно довести до кипіння та варити під кришкою на повільному вогні прибл. 15 хв. Відварені грудки перекласти в інший посуд, бульйон остудити.

    Крок 2

    Цедру лимонів натерти, віджати сік. Яйця розбовтати в глибокій мисці, додавши сік і цедру лимона і вливаючи тонким струмком 2 половники бульйону з-під курячих грудок.

    Крок 3

    Суміш перемішати з бульйоном, що залишився. і рисом у бульйоні та на повільному вогні довести до кипіння. Додати сіль та перець на смак і готувати, доки суп не почне густіти. Грудки нарізати смужками, кріп промити, обсушити та порубати. Розлити суп по тарілках, у кожну покласти трохи м’яса, посипати кропом і прикрасити кружальцями лимона.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Авголемоно грецький курячий суп з яйцем. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *