Перейти до вмісту
Головна » Борщ із грибами

Борщ із грибами

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Борщ із грибами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Інгредієнти

    НА 4 ПОРЦІЇ
    ❯ 300 г печериць
    ❯ 2 буряки
    ❯ 2 ст. л. томатної пасти
    ❯ 1/3 качана капусти
    ❯ 4–5 бульб картоплі
    ❯ 2 цибулини
    ❯ 1 морква
    ❯ 1 корінь петрушки
    ❯ 3 ст. л. рослинної олії
    ❯ 1 ст. л. ложка столового оцту
    ❯ сіль
    ❯ мелений чорний перець

    Покроковий процес приготування борщу із грибами

    Крок 1

    Гриби очистити, промити та нарізати скибочками. Буряк вимити, очистити та нарізати тонкою соломкою. Моркву, петрушку та цибулю очистити, моркву та петрушку вимити та нарізати соломкою. Цибулю нарізати дрібними кубиками.

    Крок 2

    Капусту тонко нашаткувати. Картоплю очистити та нарізати скибочками. У каструлі довести до кипіння 2,5 л води, закласти картоплю та капусту, злегка посолити та варити до м’якості.

    Крок 3

    На сковороді 2 ст. л. олії обсмажувати буряки 5 хв. Додати томатну пасту та оцет, влити бл. 100 мл води, накрити кришкою та готувати на повільному вогні до м’якості. Покласти цибулю, моркву і петрушку та готувати без кришки,
    зрідка помішуючи, 8-10 хв.

    Крок 4

    На маслі, що залишилася обсмажувати гриби, поки не випарується вся рідина. Смажені гриби перемішати з буряком та викласти всі овочі та гриби до картоплі з капустою. Борщ довести до кипіння та варити без кришки 7–10хв.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Борщ із грибами. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *