Перейти до вмісту
Головна » Броде рибний суп по-хорватськи

Броде рибний суп по-хорватськи

    Броде рибний суп по-хорватськи

    Рецепт “Броде рибний суп по-хорватськи” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    6 порцій, 30-40 хвилин

    Інгредієнти

    – 1,5 кг морської риби асорті (3–5 видів, готової до кулінарної обробки)
    – 50 мл рослинної олії
    – 4 ст. л. білого винного оцту
    – 6 зубків часнику
    – 1/2 пучка петрушки
    – 3 великі цибулини
    – 3 помідори
    – 600–800 мл води (або рибного бульйону)
    – 12 мідій або інших молюсків
    – 6 великих креветок
    – Перець
    – Сіль

    Покроковий процес приготування рибного супу по-хорватськи

    Крок 1

    Помідори вимити, очистити та дрібно посікти. Цибуля та часник очистити та порубати. Петрушку промити, перебрати, обсушити та дрібно порубати.

    Крок 2

    У сотейнику з товстим дном на гарячій олії обсмажувати цибуля та часник до прозорості цибулі. Додати помідори, влити бл. 200 мл води (бульйону), довести до кипіння та готувати 10 хв.

    Крок 3

    Рибу вимити, обсушити, крупно нарізати та присипати невеликою кількістю солі. Підготовлену рибу закласти у сотейник та залити водою до краю посуду.

    Крок 4

    Влити в сотейник оцет, блюдо посолити та поперчити до смаку, довести до кипіння та варити на повільному вогні 20 хв.

    Крок 5

    Закласти креветки, довести суп до кипіння та готувати 5 хв. Закласти молюски, додати петрушку та готувати ще 5 хв.

    НА ЗАМІТКУ
    Страву не перемішувати, щоб не розфарбувати шматки риби! Якщо продукти у сотейнику розподілилися нерівномірно, накрити його кришкою та добре струсити.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Броде рибний суп по-хорватськи. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *