Перейти до вмісту
Головна » Брусничний мус

Брусничний мус

    Брусничний мус

    «Діаменю» рецепт “Брусничний мус” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,7 ХО
    47 ккал

    Інгредієнти

    – 0,5 ст. ягід брусниці (можна заморожених)
    – замінник цукру – на смак
    – 1 ст. води
    – 5 г желатину

    Покрокове приготування брусничного мусу

    Крок 1

    Желатин заливаю холодною водою, залишаю на пару годин, щоб набух. Ягоди протираю через сито або подрібнюю блендером, додавши трохи холодної води. Проціджую та витискаю через марлю.

    Крок 2

    У ягідну макуху вливаю гарячу воду, варю близько 5 хвилин і знову проціджую. Додаю до відвару замінник цукру, знову доводжу до кипіння і вливаю желатин, що розчинився. Даю закипіти та знімаю з вогню.

    Крок 3

    Проціджую та з’єдную з брусничним соком. Збиваю за допомогою міксера, поки обсяг маси не збільшиться вдвічі. Розливаю по формочках, ставлю в холодильник для застигання.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Брусничний мус. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *