Перейти до вмісту
Головна » Brutti ma buoni (горіхове печиво)

Brutti ma buoni (горіхове печиво)

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Brutti ma buoni (горіхове печиво)” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 40 ХВИЛИН

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 200 г обсмажених лісових горіхів
    ❯ 200 г цукру
    ❯ 6 білків
    ❯ сіль

    Покроковий процес приготування brutti ma buoni

    Крок 1

    Горіхи дуже дрібно стовкти у ступці. Білки охолодити та збити у міцну піну.

    Крок 2

    У глибокій мисці товчені горіхи перемішати з цукром та щіпкою солі та акуратно підмішати у масу збиті білки.

    Крок 3

    Духовку нагріти до 170 °. Підготувати лист і вислати його пергаментом.

    Крок 4

    За допомогою двох столових ложок відсадити на лист невеликі кульки горіхово-білкової маси на невеликій відстані
    один від одного. Випікати вироби 10-15 хв.

    Крок 5

    Готовим виробам дати повністю охолонути на кондитерській ґратах. Зберігати горіхове печиво у сухій, що герметично закривається посуд.

    На замітку
    За бажанням горіхове печиво можна перетворити на більш вишуканий десерт. Приготувати горіховий крем. 150 г
    лісових горіхів залити гарячою водою на 15 хв і очистити від коричневої шкірки, воду злити. Підготовлені горіхи за допомогою блендера подрібнити в однорідну пастоподібну масу, додати 100 г цукру, 70 г вершкового масла та збити в пишну однорідну масу. Готове печиво перед подачею намазати невеликою кількістю крему та зібрати попарно. Горіховим печивом також добре доповнити інші десерти чи торти.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Brutti ma buoni (горіхове печиво). Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *