Рецепт “Brutti ma buoni (горіхове печиво)” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 40 ХВИЛИН
Інгредієнти
На 4 порції:
❯ 200 г обсмажених лісових горіхів
❯ 200 г цукру
❯ 6 білків
❯ сіль
Покроковий процес приготування brutti ma buoni
Крок 1
Горіхи дуже дрібно стовкти у ступці. Білки охолодити та збити у міцну піну.
Крок 2
У глибокій мисці товчені горіхи перемішати з цукром та щіпкою солі та акуратно підмішати у масу збиті білки.
Крок 3
Духовку нагріти до 170 °. Підготувати лист і вислати його пергаментом.
Крок 4
За допомогою двох столових ложок відсадити на лист невеликі кульки горіхово-білкової маси на невеликій відстані
один від одного. Випікати вироби 10-15 хв.
Крок 5
Готовим виробам дати повністю охолонути на кондитерській ґратах. Зберігати горіхове печиво у сухій, що герметично закривається посуд.
На замітку
За бажанням горіхове печиво можна перетворити на більш вишуканий десерт. Приготувати горіховий крем. 150 г
лісових горіхів залити гарячою водою на 15 хв і очистити від коричневої шкірки, воду злити. Підготовлені горіхи за допомогою блендера подрібнити в однорідну пастоподібну масу, додати 100 г цукру, 70 г вершкового масла та збити в пишну однорідну масу. Готове печиво перед подачею намазати невеликою кількістю крему та зібрати попарно. Горіховим печивом також добре доповнити інші десерти чи торти.