Рецепт “Булочки косиці у фритюрі” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 2 години 15 хвилин
У 1 порції: 260 ккал, 4 г білків,
18 г жирів, 20 г вуглеводів
Інгредієнти
На 30 шт.
❯ 15 г свіжих дріжджів
❯ 200 мл теплого молока
❯ 2 ст. л. цукру
❯ 270 г борошна
❯ 1 яєчний жовток
❯ борошно для розкочування тіста
❯ топлена олія для смаження
❯ цукрова пудра
Покроковий процес приготування косичок у фритюрі
Крок 1
З дріжджів, половини молока, 1 чайн. ложки цукру та 1 стіл. ложки борошна замісити опару. Дати їй підійти у теплому місці 15 хв. Борошно, що залишилося змішати з цукром і висипати гіркою в миску. Посередині зробити поглиблення, влити туди опару і решту молоко, додати жовток. Замісити тісто і дати йому підійти у теплому місці 1 год.
Крок 2
Розділити тісто на 12 рівних частин, скачати в джгутики та обсмажити на топленій олії до золотистого кольору. Готові завитки перекладати на паперовий рушник, щоб стек зайвий жир. Посипати цукровою пудрою.