Перейти до вмісту
Головна » Булочки косиці у фритюрі

Булочки косиці у фритюрі

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Булочки косиці у фритюрі” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 2 години 15 хвилин
    У 1 порції: 260 ккал, 4 г білків,
    18 г жирів, 20 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 30 шт.
    ❯ 15 г свіжих дріжджів
    ❯ 200 мл теплого молока
    ❯ 2 ст. л. цукру
    ❯ 270 г борошна
    ❯ 1 яєчний жовток
    ❯ борошно для розкочування тіста
    ❯ топлена олія для смаження
    ❯ цукрова пудра

    Покроковий процес приготування косичок у фритюрі

    Крок 1

    З дріжджів, половини молока, 1 чайн. ложки цукру та 1 стіл. ложки борошна замісити опару. Дати їй підійти у теплому місці 15 хв. Борошно, що залишилося змішати з цукром і висипати гіркою в миску. Посередині зробити поглиблення, влити туди опару і решту молоко, додати жовток. Замісити тісто і дати йому підійти у теплому місці 1 год.

    Крок 2

    Розділити тісто на 12 рівних частин, скачати в джгутики та обсмажити на топленій олії до золотистого кольору. Готові завитки перекладати на паперовий рушник, щоб стек зайвий жир. Посипати цукровою пудрою.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Булочки косиці у фритюрі. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *