Рецепт “Булочки з родзинками та сиром” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 1 година
У 1 порції: 240 ккал, 7 г білків,
12 г жирів, 26 г вуглеводів
Інгредієнти
На 12 шт.:
❯ 250 г сиру
❯ 4 ст. л. цукру
❯ 1/2 пакетика ванільного цукру
❯ 2 ч. л. порошку для ванільного пудингу
❯ 2 ч. л. молока
❯ 2 яйця
❯ 250 г борошна
❯ 125 г вершкового масла
❯ 15 г сухих дріжджів
❯ 2 ч. л. розпушувача
❯ дрібка солі
❯ 60 мл теплого молока
❯ 2 ст. л. родзинок
Покроковий процес приготування булочок з родзинками
Крок 1
Для начинки сир розім’яти вилкою. Порошок для пудингу розвести молоком і влити сир. Додати 1/2 яйця, 2 стіл. ложки цукру, ванільний цукор та перемішувати до отримання однорідної маси.
Крок 2
Для тесту борошно з’єднати в мисці із сіллю та розпушувачем. Посередині зробити заглиблення, всипати туди дріжджі та 1/2 стіл. ложки цукру, влити 3 столи. ложки теплого молока. Накрити миску серветкою. Через 15 хв, коли дріжджі стануть активними, додати 1 яйце, розм’якшене масло, цукор, що залишився, молоко і замісити тісто.
Крок 3
Нагріти духовку до 180 °. Половину тесту покласти в целофановий пакет та прибрати в холодильник. Від другої половини відщипнути шість маленьких шматочків і скачати кульки завбільшки з ядро фундука. Залишилося тісто розкотити та розрізати на шість квадратів. Від вершини кожного кута зробити надріз бл. 3 см. У центр квадратів ложкою викласти порцію сирної начинки та 2-3 родзинки. Потім одну половинку кожного кута загорнути до центру та з’єднати кінці маленьким кулькою тіста. 1/2 яйця збовтати, змастити тісто. У центр ” вітряків ” покласти по родзинці та добре притиснути. Випікати булочки в духовці 7 хв, потім зменшити нагрівання до 170 ° і випікати ще 8 хв. З тіста, що залишилося в холодильнику, родзинок і сирної начинки спекти ще шість булочок.