Перейти до вмісту
Головна » Буріто з куркою

Буріто з куркою

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Буріто з куркою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 2 години
    У 1 порції: 200 ккал, 64 г білків,
    24 г жирів, 7 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 5 курячих стегон
    ❯ сіль
    ❯ 1/2 ст. л. вершкового масла
    ❯ 1/2 склянки курячого бульйону чи води
    ❯ 300 г консервованої червоної квасолі
    ❯ 1 червона цибулина
    ❯ 1 ст. л. рослинної олії
    ❯ 1 склянка консервованих зерен кукурудзи
    ❯ 1,5 склянки відвареного рису
    ❯ 150 мл гострого томатного соусу
    ❯ 100 г тертого сиру
    ❯ мелений чорний перець
    ❯ 8 тонких лавашів або коржів тортилья

    Покроковий процес приготування буріто з куркою

    Крок 1

    Нагріти духовку до 180 °.Курячі стегна вимити, обсушити, натерти сіллю та викласти у форму для запікання. Змастити їх вершковим маслом та запікати в духовці 10 хв. Влити 1/2 склянки бульйону або води та тушити стегенця в духовці прибл. 40-45 хв, час від часу поливаючи їх бульйоном.

    Крок 2

    Квасолю промити на друшляку холодною водою. Цибулю очистити, порубати та обсмажувати на олії 4 хв. Додати кукурудзу і готувати на слабкому вогні ще кілька хвилин, часто помішуючи. Зняти з вогню, додати рис, квасолю та томатний соус, перемішати.

    Крок 3

    Остигло філе стегенця нарізати дрібними шматочками. Разом із половиною тертого сиру додати до рису, поперчити.

    Крок 4

    У центр кожного коржика викласти порцію начинки та скласти коржики конвертиками. Викласти їх на висланий папером для випікання лист, посипати сиром, що залишився, і запікати в духовці бл. 3-4 хв при 190-200 °. Добре подати з густою сметаною або кремом з авокадо.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Буріто з куркою. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *