Перейти до вмісту
Головна » Бурякові кекси з горіхами

Бурякові кекси з горіхами

    Бурякові кекси з горіхами

    Рецепт “Бурякові кекси з горіхами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 40 хв.

    У 1 порції: 300 ккал

    Інгредієнти

    НА 4 ПОРЦІЇ
    – 200 г гіркого шоколаду
    – 200 г відвареного буряка
    – 3 яйця
    – 200 г цукрового піску
    – щіпка солі
    – 1 ч. л. лимонного соку
    – 200–250 г борошна
    – 2 ч. л. розпушувача
    – 100 г рубаних волоських горіхів
    – цукрова пудра для посипання

    Покроковий процес приготування кексів

    Крок 1

    Шоколад та буряк окремо натерти на великій тертці, змішати у блендері. Жовтки відокремити від білків, збити з цукровим піском та сіллю. Зверху просіяти борошно з розпушувачем та перемішати. Білки збити з лимонним соком, підмішати до тесту

    Крок 2

    Поєднати з буряково-шоколадною масою і рубаними горіхами, розкласти по маленьких формах, змащених будь-яким жиром. Випікати 20 хв за 180°. Дати охолонути, перед подачею на стіл посипати цукровою пудрою.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Бурякові кекси з горіхами. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *