Перейти до вмісту
Головна » Буряковий суп на пахті та йогурті

Буряковий суп на пахті та йогурті

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Буряковий суп на пахті та йогурті” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 2 ГОДИНИ

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 600 г молодих буряків з бадиллям
    ❯ 500 мл овочевого бульйону
    ❯ 1 ст. л. цукру
    ❯ 300 мл пахти
    ❯ 150 мл натурального йогурту
    ❯ 1 ст. л. соку лимона
    ❯ 2 бульби картоплі
    ❯ сіль
    ❯ перець
    Для подачі:
    ❯ 1/2 пучка кропу та петрушки
    ❯ 1/2 пучка зеленої цибулі
    ❯ 4 варені яйця

    Покроковий процес приготування бурякового супу

    Крок 1

    Картоплю вимити, відварити до готовності, потім очистити, нарізати скибочками та відкласти.

    Крок 2

    Буряк вимити, бадилля зрізати, зберігши листя, і тонко нашаткувати. Плоди буряка очистити, в каструлі залити 750 мл холодної води та варити до готовності на середньому вогні (близько 25 хв).

    Крок 3

    Влити в каструлю бульйон, додати цукор, довести до кипіння та зняти з вогню. Дати рідини повністю охолонути. 1–2 буряки вийняти, нарізати скибочками та відкласти, решту пюрувати за допомогою занурювального блендера.

    Крок 4

    У охолоджений суп влити пахту, йогурт і добре перемішати. Додати сік лимона, сіль та перець на смак, закласти картоплю, відкладений буряк і нашатковане бадилля.

    Крок 5

    Для подачі кріп, петрушку та цибулю промити, цибулю та петрушку розібрати на дрібні гілочки, цибулю нарізати.
    Яйця очистити та нарізати половинками. Суп розлити по порційним тарілкам. У кожну порцію покласти трохи зелені та 1 яйце, що розрізає навпіл.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Буряковий суп на пахті та йогурті. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *