Перейти до вмісту
Головна » Бузиновий сироп

Бузиновий сироп

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Бузиновий сироп” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 30 ХВИЛИН + 48 ГОДИН

    Інгредієнти

    На 1,5 літра:
    ❯ 50–60 суцвіть бузини
    ❯ 1 кг цукру
    ❯ сік 2 лимонів
    ❯ кілька листків м’яти

    Покроковий процес приготування бузинового сиропу

    Крок 1

    У глибоку ємність викласти суцвіття бузини, залити 1,5 л окропу, накрити кришкою та охолодити при кімнатної температури. Місткість помістити в холодильник на 48 год.

    Крок 2

    Настій процідити у вогнетривкий посуд, додати цукор, сік лимона та м’яту. На повільному вогні довести настій до кипіння та дати цукру повністю розчинитися.

    Крок 3

    Сироп зняти з вогню та розлити по чистих пляшках із герметичними кришками. Пляшки закрити, дати сиропу повністю охолонути та прибрати його на зберігання в прохолодне місце.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Бузиновий сироп. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *