Перейти до вмісту
Головна » Часниковий суп із крутонами

Часниковий суп із крутонами

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Часниковий суп із крутонами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    4 ПОРЦІЇ, 30 ХВИЛИН

    Інгредієнти

    Для супу:
    ❯ 2 головки часнику
    ❯ 4 скибочки хліба для тостів
    ❯ 1 л овочевого бульйону
    ❯ 250 мл жирних вершків
    ❯ 1 пучок зеленої цибулі
    ❯ сіль
    ❯ перець
    Для крутонів:
    ❯ 4 скибочки білого пшеничного хліба
    ❯ 2 ст. л. рослинної олії
    ❯ 1 ст. л. вершкового масла
    ❯ 1 зубок часнику

    Покроковий процес приготування часникового супу

    Крок 1

    Для супу часник очистити та порубати. Хліб крупно поламати.

    Крок 2

    У каструлі бульйон з’єднати із вершками, довести до кипіння, додати часник і варити 5 хв.

    Крок 3

    Закласти хліб, повторно довести до кипіння та варити під кришкою на повільному вогні 10 хв.

    Крок 4

    Суп посолити та поперчити на смак, зняти з вогню та пюрувати за допомогою блендера.

    Крок 5

    Зелену цибулю промити, перебрати, обсушити та дрібно нарізати

    Крок 6

    Для крутонів хліб нарізати невеликими кубиками. Зубок часнику очистити та розрізати навпіл.

    Крок 7

    На сковороді нагріти обидва види олії, обсмажити часник до золотистого кольору та видалити. Викласти в гарячу олію кубики хліба та обсмажити їх до хрустки з усіх боків

    Крок 8

    Суп розлити по порційним тарілкам. У кожну додати трохи крутонів і посипати зелений лук.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Часниковий суп із крутонами. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *