Перейти до вмісту
Головна » Чізкейк без сиру з пшоняної каші

Чізкейк без сиру з пшоняної каші

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Чізкейк без сиру з пшоняної каші” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Інгредієнти

    НА 4 ПОРЦІЇ
    ❯ 400 г бісквітного печива
    ❯ 150 г вершкового масла
    ❯ 2 ст. л. какао
    ❯ 70 г цукру
    ❯ 1 пакетик сухої суміші для приготування пудингу (бажано ванільного)
    ❯ 2 жовтки
    ❯ 150 г пшона
    ❯ 1 л молока
    ❯ сіль
    ❯ цукор
    ❯ кокосова стружка для посипання

    Покроковий процес приготування чізкейку без сиру

    Крок 1

    Підготувати роз’ємну форму, вислати її харчової плівкою. Печиво стовкти в дрібну крихту. Трохи крихти відкласти
    для посипання виробу, решту руками розім’яти з цукром, вершковим маслом та какао. Приготовлену масу викласти щільним шаром у форму, зробивши борти. Форму з основою десерту помістити у холодильник.

    Крок 2

    Пшоно промити на ситі гарячою водою та залити окропом на 15 хв. В окремому посуді довести до кипіння 800 мл молока. У мисці жовтки розговорити з молоком, що залишилося, і сумішшю для пудингу. У кипляче молоко, інтенсивно перемішуючи, влити молочну суміш з жовтками та пудингом. Масу довести до кипіння, всипати пшоно та варити 12-15 хв. Додати сіль та цукор за смаком, зняти з вогню та за допомогою блендера збити в пишну масу. Дати охолонути.

    Крок 3

    Охолоджену крем-кашу викласти рівним шаром на основу десерту та добре розрівняти. Крихту печива перемішати з невеликою кількістю цукру та посипати виріб. Зверху додати шар кокосової стружки. До подачі на стіл десерт
    тримати у холодильнику.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Чізкейк без сиру з пшоняної каші. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *