Перейти до вмісту
Головна » Цибулевий конфітюр до м’яса

Цибулевий конфітюр до м’яса

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Цибулевий конфітюр до м’яса” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 50 ХВИЛИН

    Інгредієнти

    На 2 БАНКИ/350 МЛ:
    ❯ 500 г червоної цибулі
    ❯ 150 г вершкового масла
    ❯ 3 ст. л. рідкого меду
    ❯ 3 ст. л. бальзамічного оцту
    ❯ 50 г цукрової пудри
    ❯ 180 мл червоного портвейну (або хересу)
    ❯ 1 гілочка розмарину
    ❯ 1 гілочка чебрецю
    ❯ сіль
    ❯ перець
    ❯ мелений червоний перець

    Покроковий процес приготування цибулевого конфітюру

    Крок 1

    Цибулю очистити та нарізати півкільцями середньої товщини.

    Крок 2

    У сотейнику на сильному вогні розтопити вершкове масло, викласти цибулю та обсмажувати до прозорості. Додати мед та бальзамічний оцет, добре перемішати та готувати, зрідка помішуючи, прибл. 7 хв.

    Крок 3

    Зменшити вогонь до середнього, всипати цукрову пудру та перемішати. Продовжувати готувати, перемішуючи, поки цибуля злегка не карамелізується.

    Крок 4

    Влити портвейн, покласти чебрець і розмарин і довести до кипіння. Масу посолити, поперчити та приправити меленим червоним перцем до смаку.

    Крок 5

    Зменшити вогонь до мінімуму і готувати цибульний конфітюр 15 хв, часто помішуючи: маса повинна трохи загуснути. Чебрець і видалити розмарин.

    Крок 6

    Готовий конфітюр гарячим закласти в підготовлені банки, накрити кришками та дати охолонути за кімнатної температури. Цибулевий конфітюр зберігати в холодильнику прибл. 1 міс.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Цибулевий конфітюр до м’яса. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *