Рецепт “Цибульний пиріг із сиром” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 2 години
У 1 порції: 420 ккал
Інгредієнти
НА 4 ПОРЦІЇ
– 250 г вершкового масла
– 400 г борошна
– щіпка солі
– 200 г сметани
– 4 цибулини
– 50 г зеленої цибулі
– 300 г сиру
– 4 яйця
– мелений чорний перець
Покроковий процес приготування цибульного пирігу
Крок 1
Вершкове масло (200 г) посікти з борошном і щіпкою солі. Додати 2 ст. л. сметани та замісити тісто. Загорнути у харчову плівку та прибрати у холод на 1 год
Крок 2
Ріпчасту цибулю очистити, нарізати кільцями та злегка підрум’янити на вершковому маслі, що залишилося. Дати охолонут
Крок 3
Духовку нагріти до 190 °. Зелену цибулю нарізати кільцями. Сир нарізати кубиками та разом з цибулею скласти у миску. Яйця збити зі сметаною, що залишилася, з’єднати з сиром, зеленим і цибулею.
Крок 4
Тісто розкотити та укласти у форму, зробивши високі борти. Вилити начинку, розрівняти та випікати близько 50 хв