Перейти до вмісту
Головна » Цибульний пиріг із сиром

Цибульний пиріг із сиром

    Цибульний пиріг із сиром

    Рецепт “Цибульний пиріг із сиром” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 2 години
    У 1 порції: 420 ккал

    Інгредієнти

    НА 4 ПОРЦІЇ
    – 250 г вершкового масла
    – 400 г борошна
    – щіпка солі
    – 200 г сметани
    – 4 цибулини
    – 50 г зеленої цибулі
    – 300 г сиру
    – 4 яйця
    – мелений чорний перець

    Покроковий процес приготування цибульного пирігу

    Крок 1

    Вершкове масло (200 г) посікти з борошном і щіпкою солі. Додати 2 ст. л. сметани та замісити тісто. Загорнути у харчову плівку та прибрати у холод на 1 год

    Крок 2

    Ріпчасту цибулю очистити, нарізати кільцями та злегка підрум’янити на вершковому маслі, що залишилося. Дати охолонут

    Крок 3

    Духовку нагріти до 190 °. Зелену цибулю нарізати кільцями. Сир нарізати кубиками та разом з цибулею скласти у миску. Яйця збити зі сметаною, що залишилася, з’єднати з сиром, зеленим і цибулею.

    Крок 4

    Тісто розкотити та укласти у форму, зробивши високі борти. Вилити начинку, розрівняти та випікати близько 50 хв

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Цибульний пиріг із сиром. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *