Рецепт “Домашні чипси” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Інгредієнти
– Картопля – 8 штук
– Рослинна олія – 300-500 мл
– Сіль, СМЧП – на смак
Покроковий процес приготування домашних чипсів
Крок 1
Миємо та чистимо картоплю. Натираємо картопля на терку для чипсів (можна порізати ножем). Відправляємо чипси в каструлю з водою, промиваємо та зливаємо воду. Знову заливаємо чипси водою та залишаємо на 5 хвилин. Промиваємо та викладаємо чипси на рушник, щоб вони висохли.
Крок 2
Наливаємо в каструлю 300-500 мл олії. Нагріваємо масло на вогні вище середнього 5-7 хвилин. Смажимо чипси невеликими порціями 3-4 хвилини, періодично помішуючи. Перекладаємо чипси на серветки, солимо і перчимо. Коли зайвий жир піде, перекладаємо чипси у спільну тарілку.