Перейти до вмісту
Головна » Фарширований гарбуз по-вегетаріанськи

Фарширований гарбуз по-вегетаріанськи

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Фарширований гарбуз по-вегетаріанськи” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 1 година 30 хвилин
    У 1 порції: 350 ккал, 12 г білків,
    17 г жирів, 40 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 2 середні гарбузи батернат
    ❯ невелика кількість оливкової олії
    ❯ сушена материнка на смак
    ❯ 1 стручок червоного солодкого перцю
    ❯ 100 г крупи кіноа
    ❯ 100 г сиру фета
    ❯ 1 морква
    ❯ сік
    1/2 лимона
    ❯ 3 пір’їна зеленої цибулі
    ❯ сіль
    ❯ мелений чорний перець

    Покроковий процес приготування фаршированого гарбузу

    Крок 1

    Нагріти духовку до 200 °. Гарбузи вимити, розрізати гострим ножем навпіл. Ложкою вибрати насіння. Половинки гарбузів викласти на лист і збризкати невеликою кількістю оливкової олії. Посолити та поперчити, посипати сушеною
    материнкою та запікати 40 хв.

    Крок 2

    Солодкий перець вимити, розрізати вздовж навпіл та очистити від насіння. М’якуш перцю нарізати дрібними шматочками, розкласти на деко поруч з гарбузом та запікати всі разом ще 10 хв.

    Крок 3

    Тим часом крупу ретельно промити та відварити в окропі, як описано на пакуванні. Відкинути готову крупу на сито
    або друшляк.

    Крок 4

    Моркву очистити та натерти на дрібній тертці. Зелена цибулю сполоснути та нарізати кільцями. Фету обсушити від розсолу, нарізати дрібними кубиками та змішати з крупою, печеним солодким перцем, тертою морквою, зеленою цибулею та соком лимона. Суміш посолити та поперчити до смаку.

    Крок 5

    Запечені половинки гарбуза нафарширувати підготовленою сумішшю та помістити у духовку ще на 10 хв. Подати
    блюдо гарячим.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Фарширований гарбуз по-вегетаріанськи. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *