Рецепт “Філе лосося в духовці” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Інгредієнти
– Лосось (Сьомга) 1,3кг
– Масло 50гр
– Мед 1ст.л.
– Зерниста гірчиця 1ст.л.
– Часник 1 зубок
– Копчена паприка 1ч.л.
– Чорний перець 1ч.л.
– Лимонний сік 0.5 лимона
– Соєвий соус (темний) 1ч.л.
– Сіль
Покроковий процес приготування філе лосося в духовці
Крок 1
Розтоплюємо вершкове масло. Додаємо мед, зернову гірчицю, 1ч. копченої паприки, чорний мелений перець, сіль, сік половини лимона та видавлюємо зубок часнику. Всі добре перемішуємо. Для кольору додамо 1ч. соєвого соусу.
Крок 2
На жаровню кладемо фольгу в три шари та робимо бортики. Кладемо філе і добре обмазуємо глазур’ю. Відправляємо до духовки на 15-20 хвилин при 180 градусах.