Перейти до вмісту
Головна » Філе судака в хрусткому клярі

Філе судака в хрусткому клярі

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Філе судака в хрусткому клярі” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Інгредієнти

    На 6 порцій:
    ❯ 400 г філе судака
    ❯ 1/2 пучка петрушки
    ❯ 1/2 пучка базиліка
    ❯ 1 ст. л. соку лимона
    ❯ 4 ст. л. кукурудзяної крупи
    ❯ рослинна олія
    ❯ сіль
    ❯ перець
    Для кляру:
    ❯ 4 яйця
    ❯ 150 мл молока
    ❯ 180 г борошна
    ❯ 3 ст. л. оливкової олії
    Для соусу:
    ❯ 2 зубки часнику
    ❯ 2 ст. л. соку лимона
    ❯ 100 г майонезу

    Покроковий процес приготування філе судака у клярі

    Крок 1

    Рибу нарізати шматками, посолити та поперчити, збризкати соком лимона. Для кляру яйця розділити на білки
    та жовтки. Жовтки розтерти до біла зі щіпкою солі та перемішати з молоком. Додати борошно і перемішати. Білки збити в піну і підмішати тісто.

    Крок 2

    Шматки риби по черзі вмочувати у кляри та панірувати у кукурудзяній крупі. Обсмажувати рибу на гарячому олії до золотистого кольору.

    Крок 3

    Для соусу часник очистити та стовкти. Зелень промити, перебрати, обсушити та порубати. Зелень та часник
    перемішати з майонезом, додати лимона. Соус подати до риби.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Філе судака в хрусткому клярі. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *