Перейти до вмісту
Головна » Філе судака в кукурудзяному клярі

Філе судака в кукурудзяному клярі

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Філе судака в кукурудзяному клярі” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 35 хвилин

    Інгредієнти

    НА 4 ПОРЦІЇ:
    ❯ 400 г філе судака
    ❯ 1 ст. л. соку лимона
    ❯ по 1 пучку петрушки та базиліка
    ❯ 100 г поленти
    ❯ сіль
    ❯ перець
    ❯ рослинна олія
    Для кляру:
    ❯ 4 яйця
    ❯ 150 г молока
    ❯ 150 г борошна
    Для соусу:
    ❯ 200 г натурального йогурту
    ❯ 4 зубки часнику
    ❯ 1/2 лимона

    Покроковий процес приготування філе судака в клярі

    Крок 1

    Рибу промити, обсушити, кістки, що залишилися, видалити. Підготовлене філе нарізати поперечними шматочками
    товщиною бл. 2 см. Рибу збризкати соком лимона, посолити та поперчити. Зелень промити та обсушити.

    Крок 2

    Для соусу часник очистити та стовкти у ступці з 1/2 ч. л. солі. Цедру лимона тонко натерти, віджати сік. За допомогою міксера йогурт збити з часником, додати сік та цедру лимона. До подачі на стіл соус помістити в холодильник

    Крок 3

    Для кляру яйця розговорити з молоком і борошном та дати відстоятись 15 хв. На сковороді нагріти олію, обсмажити
    та видалити по гілочці петрушки та базиліка. Шматочки риби запанірувати в поленті, порційно вмочувати в кляр та обсмажувати до золотистого кольору.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Філе судака в кукурудзяному клярі. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *