«Діаменю» рецепт “Форель у лимонно-соєвому соусі” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,2 ХО
77 ккал
Інгредієнти
– 2 стейки форелі
– 1 ст. лимонного соку
– 1 ч. л. соєвого соусу
– біле сухе вино
– рослинна олія
– сіль
– коріандр
– насіння гірчиці
– чорний і запашний перець горошком – на смак
Покрокове приготування форелі у соєвому соусі
Крок 1
Очищаю стейки від луски. Рясно з усіх боків посипаю прянощами, розтертими у ступці, солю. Викладаю рибу в пластиковий або керамічний посуд. Збризкую лимонним соком.
Крок 2
Змішую вино та соєвий соус. Заливаю рибу соусом. Стейки мають бути повністю покриті рідиною. Ставлю в холодильник на годину.
Крок 3
Форель дістаю з маринаду, обсушую серветками. З усіх боків змащую рослинною олією, запікаю на сітці для гриля до готовності.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!