Перейти до вмісту
Головна » Форель у лимонно-соєвому соусі

Форель у лимонно-соєвому соусі

    Форель у лимонно-соєвому соусі

    «Діаменю» рецепт “Форель у лимонно-соєвому соусі” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,2 ХО
    77 ккал

    Інгредієнти

    – 2 стейки форелі
    – 1 ст. лимонного соку
    – 1 ч. л. соєвого соусу
    – біле сухе вино
    – рослинна олія
    – сіль
    – коріандр
    – насіння гірчиці
    – чорний і запашний перець горошком – на смак

    Покрокове приготування форелі у соєвому соусі

    Крок 1

    Очищаю стейки від луски. Рясно з усіх боків посипаю прянощами, розтертими у ступці, солю. Викладаю рибу в пластиковий або керамічний посуд. Збризкую лимонним соком.

    Крок 2

    Змішую вино та соєвий соус. Заливаю рибу соусом. Стейки мають бути повністю покриті рідиною. Ставлю в холодильник на годину.

    Крок 3

    Форель дістаю з маринаду, обсушую серветками. З усіх боків змащую рослинною олією, запікаю на сітці для гриля до готовності.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Форель у лимонно-соєвому соусі. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *