Рецепт “Форель з ваніллю” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Інгредієнти
НА 4 ПОРЦІЇ:
❯ 1 тушка форелі
❯ 1 апельсин
❯ 1 лимон
❯ 1 стручок ванілі
❯ рослинна олія
❯ сіль
❯ перець
Покроковий процес приготування форелі з ваніллю
Крок 1
Підготувати великий лист алюмінієвої фольги. Апельсин і 2/3 лимона нарізати тонкими скибочками. Рибу натерти сіллю та перцем і збризкати соком лимона.
Крок 2
Стручок ванілі розламати вздовж навпіл, вискребити насіння та перемішати їх із 2 ст.л. олії. Олією з ваніллю намазати рибу всередині та зовні.
Крок 3
Скибочки лимона та апельсина викласти на фольгу та укласти на них риби. Фольгу загорнути та запікати 15 хв при 180 °. Фольгу розгорнути та готувати рибу ще 15 хв.