Перейти до вмісту
Головна » Форель з ваніллю

Форель з ваніллю

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Форель з ваніллю” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Інгредієнти

    НА 4 ПОРЦІЇ:
    ❯ 1 тушка форелі
    ❯ 1 апельсин
    ❯ 1 лимон
    ❯ 1 стручок ванілі
    ❯ рослинна олія
    ❯ сіль
    ❯ перець

    Покроковий процес приготування форелі з ваніллю

    Крок 1

    Підготувати великий лист алюмінієвої фольги. Апельсин і 2/3 лимона нарізати тонкими скибочками. Рибу натерти сіллю та перцем і збризкати соком лимона.

    Крок 2

    Стручок ванілі розламати вздовж навпіл, вискребити насіння та перемішати їх із 2 ст.л. олії. Олією з ваніллю намазати рибу всередині та зовні.

    Крок 3

    Скибочки лимона та апельсина викласти на фольгу та укласти на них риби. Фольгу загорнути та запікати 15 хв при 180 °. Фольгу розгорнути та готувати рибу ще 15 хв.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Форель з ваніллю. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *