Рецепт “Гарбузове пюре з імбиром” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 40 хвилин
У 1 порції: 610 ккал, 14 г білків,
37 г жирів, 61 г вуглеводів
Інгредієнти
На 4 порції:
❯ 900 г м’якоті гарбуза
❯ 2 ст. л. олії з насіння гарбуза
❯ 25 г свіжонатертого кореня імбиру
❯ 50 г вершкового масла
❯ сіль
❯ мелений чорний перець
❯ 1 цукіні
❯ 4 моркви
❯ 2 ст. л. смаженого насіння гарбуза
Покроковий процес приготування гарбузового пюре
Крок 1
М’якуш гарбуза нарізати кубиками та викласти в каструлю. Влити невелику кількість води та тушити гарбуз до м’якості
Крок 2
Імбир обсмажувати на половині вершкового масла 2 хв і підмішати до гарбуза. Гарбуз з імбиром протерти через сито, додати олія з насіння гарбуза, посолити та поперчити до смаку.
Крок 3
Цукіні та моркву очистити, нарізати тонкою соломкою та обсмажити на вершковому маслі, що залишилося. Пюре подати з обсмаженими овочами, посипавши насінням.