Перейти до вмісту
Головна » Гарбузи фаршировані овочами

Гарбузи фаршировані овочами

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Гарбузи фаршировані овочами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Інгредієнти

    НА 4 ПОРЦІЇ
    ❯ 2 невеликі гарбузи
    ❯ 200 г тофу
    ❯ 1 велика цибулина
    ❯ 1 корінь петрушки
    ❯ 2 бульби картоплі
    ❯ 8 печериць
    ❯ 1 зубок часнику
    ❯ рослинна олія
    ❯ 1/2 кубика овочевого бульйону
    ❯ сіль
    ❯ перець

    Покроковий процес приготування фаршированих гарбузів

    Крок 1

    Гарбузи вимити та обсушити, у кожної зрізати верхівку заввишки бл. 3 см – “кришечку”, та за допомогою столової ложки вибрати волокнисту м’якоть із насінням.

    Крок 2

    Зі стін гарбузів зрізати частину м’якоті, залишивши стінки завтовшки 1,5–2 см. Зрізану м’якоть нарізати великими скибочками.

    Крок 3

    Приготувати начинку. Цибулини очистити та нарізати товстими поздовжніми півкільцями. Тофу нарізати великими кубиками. Очищені бульби картоплі та корінь петрушки вимити та нарізати скибочками. Печериці протерти вологою
    серветкою та нарізати четвертинками. У глибокій мисці всі підготовлені продукти перемішати з нарізаною м’якоттю гарбуза, збризкати рослинною олією, посолити та поперчити

    Крок 4

    Зубок часнику очистити, розрізати навпіл і натерти їм гарбуза всередині. Гарбузи всередині та м’якоть “кришечок” натерти невеликою кількістю солі та перцю, змастити рослинним олією та викласти в них начинку.

    Крок 5

    Духовку нагріти до 190 °. З кубика приготувати бульйон. Бульйон нагріти та в кожну гарбуза влити прибл. 150мл. Поставити гарбуза у форму для запікання, накрити кришечками, змастити невеликою кількістю олії та запікати бл. 30хв.

    Крок 6

    Кришечки зняти, відкласти та запікати гарбуза відкритими ще бл. 15 хв. При необхідності влити у кожну трохи бульйону.

    Крок 7

    Готові гарбузи вийняти з духовки та перекласти в посуд сервіровки. Подати гарячими.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Гарбузи фаршировані овочами. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *