Перейти до вмісту
Головна » Глінтвейн з журавлиною

Глінтвейн з журавлиною

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Глінтвейн з журавлиною” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 15 хвилин
    У 1 порції: 40 ккал

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 1 апельсин
    ❯ 1 яблуко
    ❯ 100 г журавлини
    ❯ 1 шматочок кореня імбиру (2 см)
    ❯ сік та цедра 1/2 лимона
    ❯ 4 зірочки бадьяна
    ❯ 2 бутони гвоздики
    ❯ 2 палички кориці
    ❯ 4 горошини запашного перцю
    ❯ 2 ст. л. меду
    ❯ 500 мл червоного сухого вина

    Покроковий процес приготування глінтвейну з журавлиною

    Крок 1

    Апельсин вимити, обсушити та нарізати тонкими скибочками.

    Крок 2

    Яблуко вимити, розрізати навпіл і видалити серцевину з насінням. Журавлину перебрати та вимити. Корінь імбиру очистити, вимити та натерти на дрібній тертці.

    Крок 3

    Підготовлені апельсини, яблуко та імбир скласти у невелику каструлю. Додати сік та цедру 1/2 (лимона, зірочки бадьяна, бутони гвоздики, палички кориці, запашний перець горошком та мед. Залити червоним сухе вино.

    Крок 4

    Поставити каструлю з інгредієнтами глінтвейну на вогонь та підігріти приблизно до 60°. До кипіння не доводити! Вогонь вимкнути, додати в каструлю з журавлинним напоєм. Залишити на гарячій плиті на 10 хв.

    Крок 5

    Готовий глінтвейн розлити по товстостінних келихах та одразу подати на стіл.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Глінтвейн з журавлиною. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *