Перейти до вмісту
Головна » Голубці у духовці

Голубці у духовці

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Голубці у духовці” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 2 ГОДИНИ 30 ХВИЛИН

    Інгредієнти

    На 8 порцій:
    ❯ 1 качан білокачанної капусти
    ❯ 500 г рубаної свинини
    ❯ 300 г рису
    ❯ 1 цибулина
    ❯ 1 морква
    ❯ 150 г томатного соусу
    ❯ рослинна олія
    ❯ сіль
    ❯ перець

    Покроковий процес приготування голубців у духовці

    Крок 1

    Верхнє листя з качана обібрати, качан вирізати. У каструлі залити качан водою і варити, поки верхнє листя не стануть гнучкими. Знімати листя у міру приварювання. Листя остудити та зрізати з потовщення.

    Крок 2

    Рис відварити до готовності, перекласти в глибоку миску та перемішати з м’ясом. Цибулю та моркву очистити, моркву натерти на великій тертці, цибулю порубати. Обсмажити овочі на невеликій кількості рослинної олії до м’якості моркви та перемішати з рисом та м’ясом. Масу посолити та поперчити.

    Крок 3

    Викладати на кожен капустяний лист 2-3 ст. л. рису з м’ясом та овочами та формувати голубці, повертаючи краю листя. Вироби щільно укласти у глибоку вогнетривку форму.

    Крок 4

    Змішати томатний соус з 250 мл води та 100 мл рослинної олії, посолити, поперчити та залити голубці. На плиті
    довести соус до кипіння та готувати під кришкою 15 хв.

    Крок 5

    Духовку нагріти до 180 °. Кришку з форми зняти, накрити голубці кількома капустяними листям і запікати в духовці
    бл. 50 хв.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Голубці у духовці. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *