«Діаменю» рецепт “Голубці з грибами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,8 ХО
59 ккал
Інгредієнти
– 400 г печериць
– 50 г квасолі
– виделок пекінської капусти
– 3 цибулини
– 1 морква
– 2 ст. томатної пасти
– оливкова олія та сіль – на смак
Покрокове приготування голубців з грибами
Крок 1
Квасолю варю до готовності. Дві цибулини нарізаю та обсмажую разом із нарізаними грибами. Подрібнюю засмажку блендером. Квасолю також доводжу блендер до однорідної консистенції.
Крок 2
Змішую обидві маси, солю, додаю трохи оливкової олії. З капусти знімаю листя. Зрізаю з них потовщення, опускаю у киплячу воду на 2-3 хвилини. Викладаю на них начинку, складаю конвертиками.
Крок 3
У чаші мультиварки обсмажую натерту моркву та нарізану цибулину, що залишилася, додаю томатну пасту, 1 ст. окропу, сіль. Опускаю соус голубці. Тушу 10-15 хвилин.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!