Перейти до вмісту
Головна » Голубці з грибами

Голубці з грибами

    Голубці з грибами

    «Діаменю» рецепт “Голубці з грибами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,8 ХО
    59 ккал

    Інгредієнти

    – 400 г печериць
    – 50 г квасолі
    – виделок пекінської капусти
    – 3 цибулини
    – 1 морква
    – 2 ст. томатної пасти
    – оливкова олія та сіль – на смак

    Покрокове приготування голубців з грибами

    Крок 1

    Квасолю варю до готовності. Дві цибулини нарізаю та обсмажую разом із нарізаними грибами. Подрібнюю засмажку блендером. Квасолю також доводжу блендер до однорідної консистенції.

    Крок 2

    Змішую обидві маси, солю, додаю трохи оливкової олії. З капусти знімаю листя. Зрізаю з них потовщення, опускаю у киплячу воду на 2-3 хвилини. Викладаю на них начинку, складаю конвертиками.

    Крок 3

    У чаші мультиварки обсмажую натерту моркву та нарізану цибулину, що залишилася, додаю томатну пасту, 1 ст. окропу, сіль. Опускаю соус голубці. Тушу 10-15 хвилин.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Голубці з грибами. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *