Перейти до вмісту
Головна » Горіхи в цукрі з медом

Горіхи в цукрі з медом

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Горіхи в цукрі з медом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Інгредієнти

    НА 4 ПОРЦІЇ:
    ❯ 320 г очищених горіхів асорті
    ❯ 50 г цукру
    ❯ 80 г цукрової пудри
    ❯ 2 ст. л. меду
    ❯ 1/4 соку лимона

    Покроковий процес приготування горіхів з медом

    Крок 1

    Горіхи підсушити на сковороді без жиру.

    Крок 2

    Цукор та пудру перемішати з медом, влити 50 мл гарячої води і перемішати.

    Крок 3

    Цукрово-медову суміш (сироп) вилити на горіхи та періодично помішуючи, тримати на вогні біля 15 хв. Рідина сиропу повинна випаруватися майже на 2/3, а горіхи покритися карамельною масою.

    Крок 4

    Підготувати вистелену пергаментом робочу поверхню та викласти на неї горіхи у сиропі. Дати їм повністю охолонути.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Горіхи в цукрі з медом. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *