Рецепт “Горіхи в цукрі з медом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Інгредієнти
НА 4 ПОРЦІЇ:
❯ 320 г очищених горіхів асорті
❯ 50 г цукру
❯ 80 г цукрової пудри
❯ 2 ст. л. меду
❯ 1/4 соку лимона
Покроковий процес приготування горіхів з медом
Крок 1
Горіхи підсушити на сковороді без жиру.
Крок 2
Цукор та пудру перемішати з медом, влити 50 мл гарячої води і перемішати.
Крок 3
Цукрово-медову суміш (сироп) вилити на горіхи та періодично помішуючи, тримати на вогні біля 15 хв. Рідина сиропу повинна випаруватися майже на 2/3, а горіхи покритися карамельною масою.
Крок 4
Підготувати вистелену пергаментом робочу поверхню та викласти на неї горіхи у сиропі. Дати їм повністю охолонути.