Рецепт “Гострий гарбузовий суп” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 45 хвилин
У 1 порції: 287 ккал, 6 г білків,
3 г жирів, 16 г вуглеводів
Інгредієнти
На 4 порції:
❯ 2 моркви
❯ 2 бульби картоплі
❯ 1 цибулина
❯ 2 ст. л. оливкової олії
❯ 200 г м’якоті гарбуза
❯ 1 склянка молока
❯ сіль
❯ 1/3 ч. л. меленого червоного перцю
Покроковий процес приготування гарбузового супу
Крок 1
Моркву та картоплю вимити та очистити. Картоплю нарізати дрібними кубиками, а морква – тонкою соломкою.
Крок 2
Цибулю очистити та порубати. На пательні нагріти оливкову олію та обсмажувати рубану цибулю 5 хв. Додати моркву та готувати, помішуючи, ще 5 хв
Крок 3
У каструлі довести до кипіння 2 л води, трохи посолити, покласти обсмажену цибулю з морквою і варити на середньому вогні 5 хв. Додати нарізану кубиками картопля і варити ще 10 хв.
Крок 4
М’якуш гарбуза нарізати дрібними кубиками, покласти в суп і варити 5 хв. Зняти суп з вогню і дати йому трохи охолонути. Овочі протерти через сито або пюрувати занурювальним блендером із бульйоном.
Крок 5
Розвести гарбузовий суп-пюре молоком, посолити до смаку і довести до кипіння. Готовий суп приправити червоним перцем і, за бажанням, посипати сухариками.