Перейти до вмісту
Головна » Гострий гарбузовий суп

Гострий гарбузовий суп

    Гострий гарбузовий суп

    Рецепт “Гострий гарбузовий суп” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 45 хвилин
    У 1 порції: 287 ккал, 6 г білків,
    3 г жирів, 16 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 2 моркви
    ❯ 2 бульби картоплі
    ❯ 1 цибулина
    ❯ 2 ст. л. оливкової олії
    ❯ 200 г м’якоті гарбуза
    ❯ 1 склянка молока
    ❯ сіль
    ❯ 1/3 ч. л. меленого червоного перцю

    Покроковий процес приготування гарбузового супу

    Крок 1

    Моркву та картоплю вимити та очистити. Картоплю нарізати дрібними кубиками, а морква – тонкою соломкою.

    Крок 2

    Цибулю очистити та порубати. На пательні нагріти оливкову олію та обсмажувати рубану цибулю 5 хв. Додати моркву та готувати, помішуючи, ще 5 хв

    Крок 3

    У каструлі довести до кипіння 2 л води, трохи посолити, покласти обсмажену цибулю з морквою і варити на середньому вогні 5 хв. Додати нарізану кубиками картопля і варити ще 10 хв.

    Крок 4

    М’якуш гарбуза нарізати дрібними кубиками, покласти в суп і варити 5 хв. Зняти суп з вогню і дати йому трохи охолонути. Овочі протерти через сито або пюрувати занурювальним блендером із бульйоном.

    Крок 5

    Розвести гарбузовий суп-пюре молоком, посолити до смаку і довести до кипіння. Готовий суп приправити червоним перцем і, за бажанням, посипати сухариками.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Гострий гарбузовий суп. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *