Перейти до вмісту
Головна » Гречаний суп із яйцем

Гречаний суп із яйцем

    Гречаний суп із яйцем

    «Діаменю» рецепт “Гречаний суп із яйцем” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,8 ХО
    53 ккал

    Інгредієнти

    – 3 ст. гречаної крупи
    – 2 бульби картоплі
    – 1 морква
    – 1 цибулина
    – 2 яйця
    – 2 ст. рослинної олії
    – лавровий лист
    – перець, сіль, свіжа зелень – на смак

    Покрокове приготування гречаного супу

    Крок 1

    Овочі мою та чищу. Картоплю та половину цибулини нарізаю невеликими кубиками. Гречку промиваю. Ставлю воду (2,5 -3 л) на вогонь і після закипання відправляю туди нарізані овочі та крупу. Варю на малому вогні 15-20 хвилин.

    Крок 2

    Решту частини цибулини дрібно шаткую, моркву натираю на великій тертці. Цибуля та морква пасерую на сковороді з додаванням олії. Обсмажені овочі відправляю у каструлю. Солю, перчу та варю ще близько 20 хвилин.

    Крок 3

    Яйця трохи збиваю за допомогою вилки. Тонким цівком, при постійному помішуванні, вливаю їх у суп. Доводжу до кипіння і варю ще хвилину

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Гречаний суп із яйцем. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *