«Діаменю» рецепт “Гречаний суп із яйцем” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,8 ХО
53 ккал
Інгредієнти
– 3 ст. гречаної крупи
– 2 бульби картоплі
– 1 морква
– 1 цибулина
– 2 яйця
– 2 ст. рослинної олії
– лавровий лист
– перець, сіль, свіжа зелень – на смак
Покрокове приготування гречаного супу
Крок 1
Овочі мою та чищу. Картоплю та половину цибулини нарізаю невеликими кубиками. Гречку промиваю. Ставлю воду (2,5 -3 л) на вогонь і після закипання відправляю туди нарізані овочі та крупу. Варю на малому вогні 15-20 хвилин.
Крок 2
Решту частини цибулини дрібно шаткую, моркву натираю на великій тертці. Цибуля та морква пасерую на сковороді з додаванням олії. Обсмажені овочі відправляю у каструлю. Солю, перчу та варю ще близько 20 хвилин.
Крок 3
Яйця трохи збиваю за допомогою вилки. Тонким цівком, при постійному помішуванні, вливаю їх у суп. Доводжу до кипіння і варю ще хвилину
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!