Рецепт “Грецький салат” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Інгредієнти
– Огірок 350гр
– Помідор 400гр
– Цибуля 100гр
– Болгарський перець 250гр
– Оливки 00гр
– Сир фета 150гр
– Оливкова олія
– Білий винний оцет 2ст.л.
– Орегано 1ч.л.
– Базилік
– Сіль
– Перець
Покроковий процес приготування грецького салату
Крок 1
Для початку потрібно трохи підмаринувати цибулю. Нарізаємо половину цибулини півкільцями. Наливаємо трохи води та 1 ст.л. білого винного оцту. Перемішуємо та залишаємо маринуватися.
Крок 2
Чистимо і нарізаємо огірок півкільцями. Нарізаємо перець приблизно розмір огірків. Далі нарізаємо помідор невеликими часточками. Потім віджимаємо цибулю і довантажуємо до овочів. Додаємо сушене орегано, сіль, чорний перець, 1 ст.л. білого винного оцту, оливкова олія та базилік. Добре перемішуємо.
Крок 3
Викладаємо салат на тарілку та додаємо грецькі оливки. Ламаємо сир фета невеликими шматочками та викладаємо зверху на салат. І останній штрих, наливаємо трошки оливкової олії на сир.