Перейти до вмісту
Головна » Груші в меді з корицею

Груші в меді з корицею

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Груші в меді з корицею” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 35 ХВИЛИН

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 4 груші
    ❯ сік 1 апельсину
    ❯ 1/2 апельсину
    ❯ 1 ч. л. меленої кориці
    ❯ 40 г вершкового масла + для змащування форми
    ❯ 6 ст. л. світлого рідкого меду

    Покроковий процес приготування груш в меді

    Крок 1

    Духовку нагріти до 210 °. Груші вимити, обсушити та очистити, зберігши хвостики. Половину апельсина нарізати тонкими кружальцями.

    Крок 2

    Розрізати кожну грушу вздовж навпіл, за бажанням серцевини з насінням видалити. Вершкове олію охолодити та дрібно порубати.

    Крок 3

    Форму для запікання змастити олією. У підготовлену форму викласти половинки груш і кружки апельсина, влити
    у форму сік апельсина, збризкати фрукти медом і посипати рубаним олією

    Крок 4

    Груші з апельсином посипати корицею та запікати 15–20 хв, часто поливаючи соком, що утворився у формі. Запечені груші подати гарячими. За бажанням доповнити рубаними горіхами в карамелі та збитими вершками.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Груші в меді з корицею. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *