Перейти до вмісту
Головна » Грузинський суп харчо

Грузинський суп харчо

    Грузинський суп харчо

    Рецепт “Грузинський суп харчо” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Інгредієнти

    – Яловичина на кісточці 2кг
    – Корінь селери 200гр
    – Морква 200гр
    – Цибуля порей 150гр
    – Рис (кругло зернистий) 150гр
    – Цибуля 350гр
    – Томати у власному соку 400г
    – Лимон 0.5шт
    – Часник 2 зубки
    – Рослинна олія 3ст.л.
    – Чилі 1ч.л.
    – Мелений коріандр 1ч.л.
    – Чорний перець 1ч.л.
    – Лавровий лист 2-3 шт
    – Зелень

    Покроковий процес приготування грузинського супу харчо
    Грузинський суп харчо1

    Крок 1

    У каструлю кладемо м’ясо, заливаємо водою і солимо. Чекаємо поки закипить з відкритою кришкою. Знімаємо піну. Кладемо корінь селери, моркву, цибулю порей та зелень. Варимо на маленькому вогні при відкритій кришці 90-120 хвилин.

    Грузинський суп харчо2

    Крок 2

    Викладаємо овочі. Розділяємо м’ясо на порційні шматочки та відправляємо назад в бульйон.

    Грузинський суп харчо3

    Крок 3

    Нарізаємо цибулю і відправляємо на сковороду з олією. Коли цибуля трохи підсмажиться, додаємо томати у власному соку. Подрібнюємо та готуємо на середньому вогні близько п’яти хвилин.

    Грузинський суп харчо4

    Крок 4

    Дрібно нарізаємо часник і відправляємо у сковороду. Додаємо чилі, мелений коріандр, чорний перець та сіль. Добре перемішуємо. Готуємо 3-4 хвилини.

    Грузинський суп харчо5

    Крок 5

    Ставимо бульйон з м’ясом на вогонь і вливаємо заправку. Коли закипить, додаємо кругло зернистий рис. Перемішуємо.

    Грузинський суп харчо6

    Крок 6

    Дрібно нарізаємо кінзу, зелену цибулю, петрушку та кріп. Коли рис звариться, додаємо лавровий. лист, 4-5 часточок лимона та зелень. Вимикаємо вогонь і даємо настоятися 15 хвилин.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Грузинський суп харчо. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *