Рецепт “Грузинський суп харчо” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Інгредієнти
– Яловичина на кісточці 2кг
– Корінь селери 200гр
– Морква 200гр
– Цибуля порей 150гр
– Рис (кругло зернистий) 150гр
– Цибуля 350гр
– Томати у власному соку 400г
– Лимон 0.5шт
– Часник 2 зубки
– Рослинна олія 3ст.л.
– Чилі 1ч.л.
– Мелений коріандр 1ч.л.
– Чорний перець 1ч.л.
– Лавровий лист 2-3 шт
– Зелень
Покроковий процес приготування грузинського супу харчо
Крок 1
У каструлю кладемо м’ясо, заливаємо водою і солимо. Чекаємо поки закипить з відкритою кришкою. Знімаємо піну. Кладемо корінь селери, моркву, цибулю порей та зелень. Варимо на маленькому вогні при відкритій кришці 90-120 хвилин.
Крок 2
Викладаємо овочі. Розділяємо м’ясо на порційні шматочки та відправляємо назад в бульйон.
Крок 3
Нарізаємо цибулю і відправляємо на сковороду з олією. Коли цибуля трохи підсмажиться, додаємо томати у власному соку. Подрібнюємо та готуємо на середньому вогні близько п’яти хвилин.
Крок 4
Дрібно нарізаємо часник і відправляємо у сковороду. Додаємо чилі, мелений коріандр, чорний перець та сіль. Добре перемішуємо. Готуємо 3-4 хвилини.
Крок 5
Ставимо бульйон з м’ясом на вогонь і вливаємо заправку. Коли закипить, додаємо кругло зернистий рис. Перемішуємо.
Крок 6
Дрібно нарізаємо кінзу, зелену цибулю, петрушку та кріп. Коли рис звариться, додаємо лавровий. лист, 4-5 часточок лимона та зелень. Вимикаємо вогонь і даємо настоятися 15 хвилин.